Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook wijn in ons assortiment hebben. Onze webshop is ingericht met onder andere geschenken met dranken uit ons eigen assortiment. Omdat wijn hier niet aan toebehoort willen we een aantal mensen toch tegemoet komen en hebben we besloten om tevens wijnen aan te bevelen. Ook willen we graag met meer informatie komen over wijn en gaan we dan wat dieper in nog op deze pagina. Wijn is toch een andere tak van sport maar ik weet dat de Zuid Afrikaanse wijn behoorlijk populair is bij veel mensen. Of het nu gaat om rode wijnen, witte wijnen of rosé. U beleeft Afrika met mooie betaalbare kwaliteitswijnen. U vind ze op onderstaande link. Natuurlijk zijn deze wijnen zeer geschikt als cadeau te geven, u kunt uiteraard zelf ook een mooi drankgeschenk/drankpakket maken. Op de website waar u terecht komt kunt u ook recepten en producten zien die u eventueel zelf kunt verwerken in een mooi geschenk. Als bijvoorbeeld een verjaardagsgeschenk of Kerstgeschenk. Buiten o.a. onze mini drankflesjes en shotflessen om nu ook het juiste adres voor diverse Afrikaanse wijnen. 

https://www.paypro.nl/producten/Proef_Zuid_Afrika/90783/195818

Wijngeheimen is een online aanbieder van diverse wijnen. Écht alles wat de klant nodig heeft is in het assortiment te vinden. Denk hierbij aan losse wijnen (rood, wit, rosé, biologisch, dessertwijnen en mousserende wijnen), voordeelpakketten, dinerpakketten, proefpakketten, wijnproeverijboxen en zelfs een wijnproeverij aan huis in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven. Op zoek naar port, sherry of misschien alcoholvrije producten? Ook dat vind men bij Wijngeheimen.nl

Ga ook eens naar de wijncadeaus van Wijngeheimen

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Wijnvoordeel.nl beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld.

• Binnen 24 uur thuisbezorgd;
• Achteraf betalen;
• Kosteloos retourneren;
• Gratis thuisbezorgd vanaf € 35,-;
• Altijd zeer scherpe prijzen;
• Groot assortiment.

 

Nieuw bij Wijnvoordeel zijn de wijnen van de familie Meiland, CODE ROSÉ

Het is dus de hoogste tijd om te wijnen, wijnen, wijnen met onder andere onze gloednieuwe rosé.

 

Natuurlijk heeft de Hema ook al jaren een goed assortiment wijnen. Of het nu gaat om witte wijn, rode wijn, rose, zelfs voor alcoholvrije wijnen kunt u terecht bij de Hema. Ook online makkelijk te bestellen.