Men is al druk bezig met de voorbereidingen van De Oktoberfeesten of ook wel bierfeesten genoemd. Voordat je het weet gaan we weer los!

Oktoberfest is een volksfeest dat in het teken staat van bier. Daarom wordt het ook wel het grootste bierfestival ter wereld genoemd. Op de eerste zaterdag na 17 september om 12:00 vindt het startschot voor dit enorme feest plaats. Het is een feest dat pas eindigt op de eerste zondag van oktober. Het duurt gemiddeld 16 tot 18 dagen. In die tijd wordt het Oktoberfest in München door meer dan 5 miljoen mensen bezocht. Door Münchenaren, maar ook door Duitsers vanuit het hele land en talloze toeristen van over de hele wereld.

De Bierfesten of Oktoberfesten zijn inmiddels ook bij ons in Nederland een begrip. Hier is alles te vinden wat betrekking heeft op een bierfeest, Oktoberfeest of apres ski feest zoals bijvoorbeeld bierfeestversiering, oktoberfeest kleding en de accessoires die natuurlijk ook niet mogen ontbreken. In Nederland liegen de de Oktoberfeesten/bierfeesten en er werden er ook dit jaar weer talloze georganiseerd. Vele organisatoren hebben inmiddels niet alleen bieren op hun feesten maar ook kleine mini flesjes drank met natuurlijk hun eigen logo erop. Gepersonaliseerde shotjes met een eigen etiket is natuurlijk geweldig voor deze evenementen. Voor de gepersonaliseerde shotjes voor welke gelegenheid dan ook kun je gaan naar de site van MPV-Drinks waar je zelf heel eenvoudig het etiket (met tekst) maakt in de ontwerpmodule.

Voor grotere aantallen kunt u altijd contact met ze opnemen.

Hieronder alle benodigdheden voor een geslaagd Oktoberfest/Bierfeest.

Oktoberfest feestartikelen Alles voor een Oktoberfest thema bierfeest.
Bierfeest-artikelen.nl Alles voor een echt bierfeest.

MPV-Drinks.nl  Voor shotjes met eigen logo

 

Oktoberfest kleding en versiering