Gepersonaliseerde producten

Gepersonaliseerde producten

Oranje shotjes met eigen logo!

Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven. Al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd. Perfect als Festival drankje of bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

 

Graag voorzien we uw drankgeschenk van uw eigen bedrijfslogo en gewenste tekst waardoor uw geschenk een persoonlijk geschenk wordt. U stuurt ons digitaal (naar info@catrienklazien.nl) de gewenste afbeelding en tekst en wij maken dan een proefetiket welke uiteraard naar wens kan worden aangepast. U kunt ook eventueel uw eigen kant-en-klaar etiket digitaal aan ons aanleveren.

 

Heeft u zelf een drank en wilt deze laten afvullen in shotflesjes 20ml dan kunnen we dat ook voor u realiseren.

 

Mocht u zelf ideeën hebben over uw ideale drankgeschenk, we horen het graag. Er is veel mogelijk en samen met u zorgen wij voor het perfecte geschenk. 

 

Veel van onze producten zijn geschikt om te verwerken in (kerst) pakketten. Het voordeel is dat u er verder niets meer aan hoeft te doen. We kunnen u desgewenst alles uit handen nemen en de drankgeschenken compleet in cadeauverpakking aanbieden.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgave, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Via onderstaande link komt u terecht bij diverse wijn cadeaus

Wilt u ook een goede zakelijke website? Doe het net als wij gewoon zelf. Zonder enige technische kennis hebben we deze website zelf gemaakt. Bekijk de mogelijkheden bij www.jouwweb.nl

Voordelen die wij ervaarden: Geen zorgen over installaties en updates, ook geoptimaliseerd voor uw smartphone, hoge klanttevredenheid, het is echt super makkelijk, leuk om zelf je eigen site te maken en te beheren en ook nog eens betaalbaar.