• Wijnen
  • Shotjes
  • Bedankjes bruiloft
  • Kerstcadeaus
  • Relatiegeschenken

Gepersonaliseerde producten

Gepersonaliseerde producten

Catrien & Klazien heeft diverse mogelijkheden voor bedrijven. Al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd. Perfect als Festival drankje, voor Carnavalsverenigingen of welk evenement dan ook. Veel bedrijven maken zich weer op voor de Kerst en zijn alweer druk bezig met het zoeken naar Kerstgeschenken/Kerstpakketten voor hun personeel of zakenrelaties.

Graag voorzien we uw drankgeschenk van uw eigen bedrijfslogo en gewenste tekst waardoor uw geschenk een persoonlijk geschenk wordt. U stuurt ons digitaal de gewenste afbeelding en tekst en wij maken dan een proefetiket welke uiteraard naar wens kan worden aangepast. Of het nu gaat om kruikjes kruidendrank, shotflessen, sierflessen of mini-flesjes. Voor elk soort fles creëren we samen met u een mooi etiket. U kunt ook eventueel uw eigen kant-en-klaar etiket digitaal aan ons aanleveren.

Heeft u zelf ideeën over uw ideale drankgeschenk, we horen het graag. Er is veel mogelijk en samen met u zorgen wij voor het perfecte geschenk. 

Veel van onze producten zijn geschikt om te verwerken in (kerst) pakketten. Het voordeel is dat u er verder niets meer aan hoeft te doen. We kunnen u desgewenst alles uit handen nemen en de drankgeschenken compleet in cadeauverpakking aanbieden.

Maak middels de ontwerpmodule middels de website MPV-Drinks.nl gemakkelijk een eigen gepersonaliseerd etiket voor op de kleine flesjes drank.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgave, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Via onderstaande link komt u terecht bij diverse wijn cadeaus