Cadeaus

In onze webshop hebben we uiteraard diverse drankgeschenken zoals o.a. kleine mini flesjes met verschillende smaken in een mok of een geschenk-set met drankminiatuurtjes. Een goede tip en wat vast gewaardeerd zal worden is de Whisky likorette welke in een luxe sierfles is verpakt. Dit is geen sterke drank en bevat slechts maar 14,5% alcohol. Ook zal hopelijk binnenkort het zomerse weer beginnen en kan men zich natuurlijk alweer verheugen op het aansteken van de BBQ. Voor alles wat te maken heeft met de BBQ moet u zeker eens kijken bij dit bedrijf waar we mee samen werken. Deze hebben werkelijk alles op het gebied van BBQen en hebben een groot assortiment.

Gratis Workshop bij aankoop van BBQ (bij orderwaarde >€200) Een uniek cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag of als verjaardagscadeau!

 

La famille Meiland Code Rosé

‘Het is code rosé!’ riep Martien, toen hij samen met Erica lekker wou gaan wijnen, wijnen, wijnen en bleek dat de rosé op was in de koelkast. Élke zonnestraal moet gevierd worden, en dat kan natuurlijk het allerbest met een lekkere rosé. Niet voor niets opent La famille Meiland een prachtig pension in Noordwijk om iedereen van dit motto mee te laten genieten. Meiland wijn: Laat je verrassen door de frisse en fruitige aroma’s van deze grenache rosé als aardbeien, frambozen en rode bessen.

Tips voor unieke gifts. Ga eens naar Drankkoning voor cadeaus en gadgets. Een unieke stropdas voor Vaderdag maar dan anders! De stropdas bieropener wordt gegarandeerd met plezier gedragen. Ook de glazen bierpul met bel wordt vast gewaardeerd. Kortom, leuke kado's voor Vaderdag, Verjaardag of andere feestelijke gelegenheden.

Wijn Proeverij bij jou thuis!

Geniet van de lekkerste wijnen tijdens een fantastische wijnproeverij. In een gezellige ambiance proef je met familie of een groep vrienden (maximaal 8 personen) verschillende exclusieve kwaliteitswijnen. En deze belevenis hoef je niet elders op locatie te ervaren, maar gewoon bij jou thuis in de woonkamer of in je eigen tuin!

De wijnproeverij

Tijdens de wijnproeverij proef je vijf witte, twee rosé en vijf rode wijnen uit verschillende landen zoals Spanje, Frankrijk, Duitsland, Chili, Zuid-Afrika, Italië, Portugal en Hongarije. Een enthousiaste wijnconsulent vertelt over de zorgvuldig uitgezochte wijnen en leert je de wijnen te keuren aan de hand van proefformulieren. Ter afsluiting krijg je nog een Port en een likeur. Na afloop van de proeverij bestaat de mogelijkheid om de wijnen die je geproefd hebt aan te schaffen.

Maximaal 8 personen

Viavina.nl maakt ‘mindfully crafted’ wijn. Dat betekent natuurzuivere, biologische wijn. 

Bestel nu de Viavina.nl inspiratiebox hierin zitten de eerste 6 unieke wijnen. In totaal 3 witte, een rosé en twee rode wijnen. Er zitten zeker een aantal toekomstige favorieten voor iedereen bij. Wie weet wel allemaal. De komen thuis in een exclusieve Dutch Design Wine Chair twv €24,95! Deze chair kan worden hergebruikt als kruk of als wijnrek! Proost en geniet!