• Wijnen
  • Snoepzak met mini shotjes
  • Kruikjes Kruidenbitter
  • Zakflacons
  • Sjooters

Tips voor Vaderdag!

 

Binnenkort weer Vaderdag! Natuurlijk gaan we u weer attenderen op leuke cadeaus. Zeker wat goede tips en bedrijven waar te gekke Vaderdag cadeaus zijn te vinden.

In onze webshop hebben we uiteraard diverse Vaderdag drankgeschenken zoals o.a. kleine mini flesjes met verschillende smaken in een mok of een geschenk-set met drankminiatuurtjes. Een goede tip en wat Vader vast zal waarderen is de Whisky likorette welke in een luxe sierfles is verpakt. Dit is geen sterke drank en bevat slechts maar 14,5% alcohol. Ook zal hopelijk binnenkort het zomerse weer beginnen en kan men zich natuurlijk alweer verheugen op het aansteken van de BBQ. Voor alles wat te maken heeft met de BBQ moet u zeker eens kijken bij dit bedrijf waar we mee samen werken. Deze hebben werkelijk alles op het gebied van BBQen en hebben een groot assortiment.

Gratis Workshop bij aankoop van BBQ (bij orderwaarde >€200) Een uniek cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag!

Bierpakketten en brouwpakketten bestellen

Craftonly.nl biedt ambachtelijk gebrouwen speciaal bieren aan: craftbier. Craftonly.nl heeft een groot assortiment aan bierpakketten, klanten kunnen ook zelf een bierpakket samenstellen. Een perfect cadeau. Ook een persoonlijke bericht kan worden toegevoegd bij een bestelling.

Cocktailsperpost.nl is een écht origineel en leuk cadeau. De cocktails worden strak gepresenteerd in een luxe giftbox, met gedroogde garneringen en een rietje. Hoe makkelijk is het dit unieke kado te laten bezorgen. Ook kun je zelfs je eigen box samenstellen middels cocktails met alcohol of alcoholvrije cocktails. 

Bij www.mpv-drinks.nl  zijn vele soorten shotjes verkrijgbaar waarop je een eigen etiket/logo kunt creëren. Middels de ontwerpmodule maak je het etiket geheel zelf. Kies uit kleine flesjes drank met heerlijke smaken zoals bijvoorbeeld de Zure Matjes (appel), heerlijk zachte Vanille of het meest verkochte drankje Wodka red met de smaak van kers en framboos. (Flugel lijkend)

Viavina.nl maakt ‘mindfully crafted’ wijn. Dat betekent natuurzuivere, biologische wijn. 

Bestel nu de Viavina.nl inspiratiebox hierin zitten de eerste 6 unieke wijnen. In totaal 3 witte, een rosé en twee rode wijnen. Er zitten zeker een aantal toekomstige favorieten voor iedereen bij. Wie weet wel allemaal. De komen thuis in een exclusieve Dutch Design Wine Chair twv €24,95! Deze chair kan worden hergebruikt als kruk of als wijnrek! Proost en geniet!