Graag willen we ons aan u voorstellen. Wij zijn Catrien & Klazien, zussen en de trotse eigenaren van deze mooie webshop met diverse heerlijke dranken welke hoofdzakelijk zijn verpakt in cadeauverpakkingen. We proberen u te helpen aan het juiste drankgeschenk en hebben veel keus daarin op deze site. Deze website is overigens door onszelf gemaakt en hebben gebruik gemaakt van de diensten van JouwWeb. Mocht u ook plannen hebben zelf een website te willen maken dan is deze echt aan te bevelen. Geen zorgen over installaties of updates. Ga onderaan de pagina naar JouwWeb

 

Ik (Catrien) heb samen met mijn partner een bottelbedrijf/groothandel in alcoholische dranken. Bijna alle soorten en flessen worden er afgevuld, met name voor bedrijven. Alle dranken en drankgeschenken uit onze winkel en webshop zijn door onszelf ontwikkeld (zie onze dranken)  en dus nergens anders te koop. Alles uniek en ambachtelijk geproduceerd. Dit wilden we ook beschikbaar maken voor de consument en daarom zijn we gestart met Catrien & Klazien. Binnen korte tijd hebben we ontzettend veel mooie cadeaus bedacht en gerealiseerd.

Wat te denken van onze snoepzak met miniaturen Sjooters, vijftien shotjes met verschillende smaken. Een super cadeau welke veel verkocht wordt en nooit verveeld! 

 

Ik (Klazien) ben de creatieve zus en bedenk en maak al onze drankgeschenken. Dit varieert van kleine mini-flesjes met likorettes tot luxe sierflessen met bijvoorbeeld een heerlijke Whisky likorette, oranje shotjes of zelfs onze inmiddels befaamde snoepzakken met Sjooters. In onze webshop vind u een compleet assortiment en hier kunt u met een paar simpele muisklikken onze drankgeschenken bestellen. We hebben voor iedere gelegenheid het juiste cadeau.

 

Wel zal deze webshop niet alleen de verkoop betreffen maar ook gaan we ons richten op producten van specialisten waar we mee wellen samenwerken. Neem bijvoorbeeld de wijnen die we nu onder de aandacht willen brengen. Probeer ze eens, u krijgt er zeker geen spijt van. 

https://www.paypro.nl/producten/Proef_Zuid_Afrika/90783/195818

Wijn is super maar echt een vak apart. Om u te helpen aan lekkere wijn maar ook andere tevens goede producten wordt u dan ook doorgelinkt naar de desbetreffende specialisten die u graag verder helpen zoals o.a. wijnvoordeel. Middels de link onderaan de pagina gaat u naar de website ervan.

Ook alcoholvrije dranken krijgen ook later nog onze aandacht en dan met name de gezondere varianten. 

 

Ook willen we diverse bieren gaan aanbieden waar tevens veel vraag naar is. We hebben een website gevonden waar geweldige bierpakketten zijn te vind. Ook alcoholvrije bieren zijn er verkrijgbaar. Speciaal voor Vaderdag is er het Vaderdag bierpakket. Via onderstaande link komt u op de site.

 

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel