• Drankgeschenken
  • Snoepzak met shotjes
  • Kruikjes Kruidenbitter
  • Zakflacons
  • Sjooters

Graag willen we ons aan u voorstellen. Wij zijn Catrien & Klazien, zussen en de trotse eigenaren van deze mooie webshop met diverse heerlijke dranken welke hoofdzakelijk zijn verpakt in cadeauverpakkingen.

Ik (Catrien) heb samen met mijn partner een bottlebedrijf/groothandel in alcoholische dranken. Bijna alle soorten en flessen worden er afgevuld, met name voor bedrijven. Alle dranken en drankgeschenken uit onze winkel en webshop zijn door onszelf ontwikkeld (zie onze dranken)  en dus nergens anders te koop. Alles uniek en ambachtelijk geproduceerd. Dit wilden we ook beschikbaar maken voor de consument en daarom zijn we gestart met Catrien & Klazien. Binnen korte tijd hebben we ontzettend veel mooie cadeaus bedacht en gerealiseerd.

Wat te denken van onze snoepzak met miniaturen Sjooters, vijftien shotjes met verschillende smaken. Een super cadeau welke veel verkocht wordt en nooit verveeld! En de ideeën blijven komen!

 

Ik (Klazien) ben de creatieve zus en bedenk en maak al onze drankgeschenken. Dit varieert van kleine mini-flesjes met likorettes tot luxe sierflessen met bijvoorbeeld een heerlijke Whisky likorette, oranje shotjes of zelfs onze inmiddels befaamde snoepzakken met Sjooters. In onze webhop vind u een compleet assortiment en hier kunt u met een paar simpele muisklikken onze drankgeschenken bestellen. We hebben voor iedere gelegenheid het juiste cadeau.

 

En zoekt u iets wat we nog/niet hebben of heet u specifieke wensen voor een etiket, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken onze etiketten zelf en geven uw drankgeschenk graag een persoonlijk tintje. we staan altijd open voor ideeën en er is veel mogelijk.