Exclusieve cadeaus 

Op deze pagina hebben we een aantal mooie exclusieve cadeaus voor u en dan niet alleen de drankgeschenken. We gaan ons assortiment uitbreiden met ook niet zijnde drankproducten. Houd deze pagina goed in de gaten want we proberen de mooiste geschenken voor u te vinden in samenwerking met bedrijven waarvan wij denken dat deze in de smaak zullen vallen. 

We hopen al een aantal mooie geschenken voor u te hebben samengesteld van bijvoorbeeld mooie wijnen tot een videotraining waarin je leert hoe je via internet uw gehele inkomen kunt verdienen.

https://www.paypro.nl/producten/AppointmentTwins_-_Art_of_Appointment_Setting/104697/195818

 

 

Uiteraard kunt u in onze webshop nog altijd onze drank geschenken vinden. In onze webshop hebben we een heerlijk zachte Whisky likorette welke verpakt is in een luxe exclusieve glazen sierfles met kurkdop. Onze voorraad mini flesjes drank van het merk Sjooters in de snoepzakken zijn ook weer volop verkrijgbaar evenals de kruikjes met Kruidenbitter. 

 

 

Cocktails per post, een exclusief brievenbus cadeautje

 

Wat een uniek geschenk hebben we hier voor u gevonden, cocktails per post! Wilt u echt een bijzonder drank geschenk geven dan zijn het wel cocktails in reageerbuisjes. Zelfs een eigen box samenstellen is een mogelijkheid. De cocktails zitten in reageerbuisjes in plaats van kleine flesjes. Deze zal worden bezorgd in een luxe giftbox en in een mooie brievenbusdoos. In plaats van mini flesjes drank is een reageerbuisje eens wat anders en daarbij ook nog eens ontzettend origineel.